Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε με ευθύνη του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ

0


"Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έχει διαλυθεί με ευθύνη δυστυχώς του προέδρου του" δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μιλώντας για την απόφασή της να συμπορευτεί ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε ότι "οι πολίτες είχαν την πικρή εμπειρία να δουν ότι κάποιοι δυστυχώς έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια τις δεσμεύσεις τους και αδιαφόρησαν για την λαϊκή εντολή, κάποιοι άλλοι με κόστος και χωρίς αγκύλωση σε θέσεις και οφίκια επέλεξαν το δρόμο το δύσκολο της αντίστασης και της σύγκρουσης".

Μεταξύ άλλων η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποστήριξε ότι οι εκλογές συμφωνήθηκαν ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τους δανειστές. "Είναι δεδομένο ότι το πλαίσιο έθεσαν άλλοι. Το Μαξίμου σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές. Και σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ομολογήθηκε από τους δανειστές, δηλώθηκε δημόσια ότι με τηλεφωνήματα μεταξύ τους προετοιμάστηκαν οι εκλογές" ανέφερε.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κωνσταντοπούλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύθηκε με ευθύνη του Τσίπρα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator