Νέα απίστευτη πρόκληση από τον Παππά: «Να λέτε και ευχαριστώ που δεν σας παίρνουν τα σπίτια»

0


«Να λέτε και ευχαριστώ που δεν σας παίρνουν τα σπίτια» λέει τώρα, ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην Επικρατείας Νίκος Παππάς, προφανώς μη συνειδητοποιώντας τη βαρύτητα της πράξης της υπογραφής ενός τρίτου μνημονίου που, όπως ο ίδιος ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε πολλές φορές, αποτέλεσε προϊόν ωμού εκβιασμού και φυσικά βάζει την οικονομία της χώρας σε ένα ακόμη καταστροφικό σπιράλ.
«Αν αυτή τη στιγμή είχαμε κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας οι πλειστηριασμοί θα είχαν ξεκινήσει. Εμείς έχουμε καταφέρει με την συνεννόηση που έχουμε κάνει με τις τράπεζες και τη νέα νομοθετική ρύθμιση την οποία θα προωθήσουμε να παγώσουμε το θέμα των πλειστηριασμών» δήλωσε συγκεκριμένα, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με το πολιτικό θράσος το οποίο ξεχειλίζει από μια τέτοια δήλωση και ενώ την ίδια στιγμή, χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποχωρούν καταγγέλλοντας τα μύρια όσα, τόσο για τον ίδιο τον πρωθυπουργό όσο και για το νοσηρό του πολιτικό περιβάλλον.
«Τον καιρό του μνημονίου ο λογαριασμός ο ετήσιος των συντάξεων μειώθηκε κατά 40%. Συνεπώς οι μειώσεις οι οποίες έχουν συμβεί από το 2010 μέχρι το 2014 ήτανε ραγδαίες. Αυτή τη στιγμή το μόνο που είχαμε ήταν μια μικρή αύξηση της εισφοράς, η οποία είναι και πλήρως ανταποδοτική διότι είναι η εισφορά υγείας η οποία αυξάνεται» ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο για τις μειώσεις στις συντάξεις ο κ. Παππάς.
Ο τέως υπουργός Επικρατείας υπογραμμίζει ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τίμησε τη λαϊκή ψήφο.
«Τιμήσαμε την ψήφο του λαού, την αξιοποιήσαμε, φέραμε μια συμφωνία η οποία δίνει πολλές δυνατότητες και τώρα χρειαζόμαστε μια καθαρή εντολή για να προχωρήσουμε παρακάτω. Κλείνει ο κύκλος των εσωκομματικών συζητήσεων και αναζητήσεων και μπαίνουμε στην τελική ευθεία της εκλογικής μάχης. Ο κόσμος πλέον, ο ελληνικός λαός γνωρίζει και καθώς περνάνε οι μέρες γίνεται όλο και πιο καθαρό ποια είναι τα διλήμματα της επερχόμενης κάλπης».
Ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση της Αριστεράς ανετράπη εκ των έσω γι΄ αυτό πηγαίνει η χώρα σε εκλογές. Νομίζω ότι κανένας αριστερός κανένας προοδευτικός άνθρωπος δεν θα ήθελε να δει την παλινόρθωση του παλιού καθεστώτος με ένα πρόσωπο σκληρής δεξιάς και πρόσωπα τα οποία είχανε με φανατισμό υποστηρίξει πολιτικές απάνθρωπες».

http://www.ereportaz.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 01, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Νέα απίστευτη πρόκληση από τον Παππά: «Να λέτε και ευχαριστώ που δεν σας παίρνουν τα σπίτια»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator