Τσιρώνης: "Είμαι περήφανος, που ο Πέτρος Τατούλης, με απειλεί με δικαστικές διώξεις"

0


Είμαι περήφανος, που ο Πέτρος Τατούλης, με απειλεί με δικαστικές διώξεις.
Βιάζεται, κατά την θητεία της υπηρεσιακής κυβέρνησης, να αλυσοδέσει τους δήμους Πελοποννήσου σε μία ληστρική σύμβαση για 27 χρόνια,.
Στοιχειώδης δημοκρατική δεοντολογία θα τον υποχρέωνε να περιμένει την εκλογή κυβέρνησης από τον ελληνικό λαό. Ο κ. Τατούλης όμως γνωρίζει ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να κυβερνήσει, και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα.
Ευχαριστώ τον κύριο Τατούλη, που θυμίζει στους ψηφοφόρους την αβυσσαλέα διαφορά μας:
Το καθεστώς διαπλοκής επί 40 χρόνια απομύζησε και έριξε την Ελλάδα στα βράχια.
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν πρόλαβε να την ξεκολλήσει από τα βράχια μέσα σε 7 μήνες.
Ευχαριστώ τον κύριο Τατούλη: Την ώρα που η ΝΔ επιδιώκει απεγνωσμένα να πείσει τους ψηφοφόρους ότι είναι «μέρος της λύσης» και «χρήσιμος εταίρος για συγκυβέρνηση», ο κύριος Τατούλης μας θυμίζει με κρυστάλλινο τρόπο το τι μας περιμένει, εάν επανέλθουν οι αμετανόητοι θιασώτες των μεγαλοεργολάβων στην εξουσία!
Άραγε είναι η σκοτεινή (ή μάλλον οσμηρή μιας και μιλάμε για σύμμικτα απορρίμματα) εξαίρεση, ή η ειλικρινέστερη έκφραση της ΝΔ;
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τσιρώνης: "Είμαι περήφανος, που ο Πέτρος Τατούλης, με απειλεί με δικαστικές διώξεις""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator