ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προσοχή κάποιοι τι ανεβάζετε στις προεκλογικές εξέδρες

0Όλοι θυμόμαστε τι πέρασε τούτο το άμοιρο κορίτσι επειδή ο ανεγκέφαλος πατέρας της το "δώρισε" στο κόμμα για να ανέβει στην προεκλογική εξέδρα να δώσει τα λουλούδια στον "σιδερένιο".

Σε τοπικό επίπεδο, στην Κόρινθο συγκεκριμένα έγινε "αντικείμενο" χλεύης πολλές φορές από συγκεκριμένους τύπους.


Προσέχετε λοιπόν μερικοί τι ανεβάζετε στους τοίχους σας στο fb αλλά πολύ περισσότερο προσέχετε τι ανεβάζετε στις προεκλογικές εξέδρες. 


Διότι ότι ανεβαίνει εκεί πάνω είναι προς κρίση...  
Ντάξει ψωνάρες... που τα ισοπεδώσατε όλα...;;;Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Προσοχή κάποιοι τι ανεβάζετε στις προεκλογικές εξέδρες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator