Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου βράβευσε τους μικρούς κολυμβητές

0Με κέφι, ζωντάνια και πολλά χαμόγελα πραγματοποιήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση για την απονομή διπλωμάτων κολύμβησης. Περισσότερες από 90 ήταν οι συμμετοχές στους 3 κύκλους σεμιναρίων που διοργάνωσε και φέτος με μεγάλη επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου και διήρκησαν από τις 29 Ιουνίου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Είναι η 7η συνεχής χρονιά που ο Ν.Ο. Κιάτου διοργάνωσε σεμινάρια κολύμβησης για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών, αλλά και για μικρότερα παιδιά που παρακολούθησαν το πρόγραμμα Baby Swimming με τη συνοδεία του μπαμπά ή της μαμάς τους. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά οδηγήθηκαν στην εξοικείωση με το νερό. Για τους ενήλικες έγιναν σεμινάρια Aqua Fitness για εκγύμναση και μυϊκή ενδυνάμωση.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου με στόχο την καλλιέργεια της αγάπης για τη θάλασσα και την προετοιμασία των παιδιών για την ασφαλή ενασχόληση μαζί της, φροντίζει κάθε καλοκαίρι όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά να μάθουν τις βασικές αρχές της κολύμβησης και να φωνάξουν με καμάρι στο τέλος του καλοκαιριού:
"Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια!"

Στην όμορφη εκδήλωση παρευρέθησαν από πλευράς Δήμου η Δημοτική Σύμβουλος κα Βάσω Μπουζιάνη και το μέλος του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» κα Χρυσάνθη Πετροπούλου, που έκαναν και τις απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων, γονείς και συγγενείς των παιδιών. Ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Κιάτου κ. Σωτήρης Μενούνος συγχάρηκε τα παιδιά για την πρόοδο που επέδειξαν και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Ν.Ο Κιάτου, επίσης τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλει ο Όμιλος σε συνεργασία με το Δήμο Σικυωνίων για τη δημιουργία κολυμβητηρίου στην πόλη του Κιάτου.

Η εκδήλωση έληξε με αγκαλιές και χαμόγελα και το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2016.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου βράβευσε τους μικρούς κολυμβητές"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator