Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου θα εκπέμπει "ζωντανά" την Ολική Έκλειψη της Σελήνης

0


Δείτε "ΖΩΝΤΑΝΑ" την Ολική Έκλειψη της Σελήνης εδώ: http://ustre.am/y4BG
Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου θα εκπέμπει " ζωντανά" , την Ολική Έκλειψη της Σελήνης στη διαδικτυακή διεύθυνση :http://www.ustream.tv/chann…/korinthos-observatory-live-feed ( και :http://ustre.am/y4BG ) ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να την παρακολουθήσει..
Το φαινόμενο ξεκινά στις 3 π.μ. και κορυφώνεται από τις 5:11 π.μ. ως τις 6:23 π.μ.
Η εκπομπή θα γίνει εφόσον το επιτρέπει ο καιρός
Υπενθύμιση:
Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου θα σας περιμένει στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου για να χαρούμε μαζί, την ορατή στην Ελλάδα ολική έκλειψη της Σελήνης.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 25, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η Ομάδα Αστρονομίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορίνθου θα εκπέμπει "ζωντανά" την Ολική Έκλειψη της Σελήνης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator