Καμμένος: Με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ

0


"Από αύριο το πρωί με Πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα θα προχωρήσουμε σε μια κυβέρνηση που θα βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια, θα τελειώσει την πολιτική της ιστορικής υποτίμησης. Η ανάπτυξη θα έρθει" δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά το αποτέλεσμα των exit polls.

"Με τον Αλέξη τον Τσίπρα επικοινωνήσαμε, επικοινωνούμε και θα επικοινωνούμε. Θα πάω σε λίγο να τον συναντήσω και από αύριο το πρωί θα ξεκινήσουμε τη νέα προσπάθεια. Το Σύνταγμα προβλέπει ότι θα λάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης και θα ακολουθήσουμε τη συνταγματική οδό" ανέφερε.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωση του Πάνου Καμμένου

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καμμένος: Με Πρωθυπουργό τον Τσίπρα θα βγάλουμε την Ελλάδα από τα μνημόνια - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator