Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας - ΒΙΝΤΕΟ

0


"Η βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μια νίκη εκείνων που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο το λαό και την κοινωνία" δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η αποχή δυστυχώς δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση και το 45,5 % των συμπολιτών μας που απείχαν δεν θα έχει φωνή στη βουλή όπως δεν θα έχει φωνή και το 6% που δεν εκπροσωπείται, τόνισε η πρόεδρος της βουλής.

"Στη Λαϊκή Ενότητα νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι που δώσαμε μια μάχη ενάντια στις εξουσίες και υπέρ του λαού, μάχη καθαρή και ξάστερη. Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας και θα είμαστε πρώτοι στους αγώνες που θα είναι σκληροί και θα φέρουν γρηγορότερα απ' ότι κάποιοι ελπιζουν ξανά το λαό στην εξουσία.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζωή Κωνσταντοπούλου: Είμαστε ήσυχοι με τη συνείδησή μας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator