Για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη ο Λιακουνάκος - Που εμπλέκονται Άκης και Σμπώκος

0


Για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη ο Λιακουνάκος - Που εμπλέκονται Άκης και Σμπώκος
Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου εξέδωσε η ανακρίτρια Βασιλική Μπράτη για τα αδικήματα της δωροδοκίας και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ο Λιακουνάκος φέρεται να διακίνησε μαύρο χρήμα 1,6 εκατ. ευρώ με τελικούς αποδέκτες τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο και τον πρώην διευθυντή της διεύθυνσης εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο και αφορά το σύστημα Embraer από την σουηδική εταιρεία Ericsson, ένα σύστημα που θα δινόταν στο πλαίσιο των αντισταθμιστικών ωφελημάτων μετά την κατακύρωση τη σύμβασης για το αερομεταφερόμενο σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης και έλεγχου αξίας 540 εκατ. ευρώ.

Αποκαλύψεις για την υπόθεση είχε κάνει το πρώην στέλεχος της Ericsson Ολοφ Νέλσεν που φέρεται να ήταν ο διαχειριστής των  μαύρων ταμείων της σουηδικής εταιρείας.

http://www.enikos.gr
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 29, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Για δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος συνελήφθη ο Λιακουνάκος - Που εμπλέκονται Άκης και Σμπώκος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator