Δηλαδή ποιος θα κάνει έρευνα για τα κλεμμένα 83 δις; Ο Μεϊμαράκης; Θα ρωτήσει τον κουμπάρο του;

0Έχει το θράσος να διεκδικεί πρωθυπουργία ο άνθρωπος που ο κουμπάρος του έστησε ενα από τα μεγαλύτερα δίκτυα υπεξαίρεσης τραπεζικών δανειων. Στο οποίο σύμφωνα με μηνυτήρια αναφορά εμπλέκεται και ο ίδιος ο Μεϊμαρακης, αλλά φυσικά η έρευνα στους τραπεζικούς του λογαριασμούς δεν έδειξε τίποτα… Ναι, στην Ελλάδα θα τα έκρυβε αν τα ειχε,
Ειναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή και δείχνει την δύναμη εξαπάτησης των νταβατζήδων.
Τα κλεμμένα όμως απο το σκανδαλο Καρούζου, εμεις τα πληρώνουμε. Και φυσικά τόσα δις δεν μπορει να τα φάει μονος του ένας ανθρωπος…

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 06, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δηλαδή ποιος θα κάνει έρευνα για τα κλεμμένα 83 δις; Ο Μεϊμαράκης; Θα ρωτήσει τον κουμπάρο του;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator