Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή Λάκης Παπαιωάννου στην ΕΡΤ 3 με μπλούζα Άρσεναλ, εν όψει του ματς του Ολυμπιακού

0Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή, Λάκης Παπαιωάννου, σε εμφάνισή του σήμερα στην ΕΡΤ 3 με μπλούζα Άρσεναλ, εν όψει του βραδινού ματς του Ολυμπιακού. Είναι τεχνικός διευθυντής στις σχολές Arsenal Soccer Schools στη Θεσσαλονίκη, εξ ου και το t-shirt. Το θέμα δεν είναι το τι φοράει ο Παπαιωάννου. Το θέμα είναι το γιατί επέλεξε η κρατική ΕΡΤ 3 να βγάλει το συγκεκριμένο κύριο σήμερα. Ελληνική ομάδα δεν παίζει στο Champions League; Από πόρους Ελλήνων δεν συντηρούνται τα κομματόσκυλα της ΕΡΤ; Είμαστε όλοι ΕΡΤ, παιδιά...

Πηγή
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 30, 2015
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο παλαίμαχος παίκτης του Ηρακλή Λάκης Παπαιωάννου στην ΕΡΤ 3 με μπλούζα Άρσεναλ, εν όψει του ματς του Ολυμπιακού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator