Κύριε Τατούλη οι "εθελοντές" πήραν 24 χήνες για να βάψουν τον Ισθμό;;;

0




Πολύ κουτόχορτο από τον Πέτρο Τατούλη και το "δημοσιογράφο" παρλαπίπα του...
10 μέρες έβαφε ο εργολάβος τα κάγκελα στον Ισθμό  και την τελευταία μέρα πήγε ο ΤΑΤ με την Ντίνα και με εθελοντές έκανε κάτι πασαλείμματα στα πεζοδρόμια και καμάρωνε για την "εθελοντική" του παρέμβαση στις κάμερες.

Διαφήμισε αυτή τη δράση του και με δελτίο τύπου... ΔΕΙΤΕ:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και οι εθελοντικές οργανώσεις του Νομού μας, συμμετέχουμε όλοι μαζί εθελοντικά για να αλλάξουμε την εικόνα του Ισθμού, της μοναδικής πύλης της Πελοποννήσου (βάψιμο, καθαρισμός των κιγκλιδωμάτων της γέφυρας), την Τρίτη 01/09/2015 και ώρα 10:30 π.μ.
Ο Ισθμός είναι κάτι μοναδικό και έτσι αναβαθμίζουμε την τουριστική προβολή του.


...ενώ λίγες μέρες πριν ο ίδιος είχε υπογράψει τη σύμβαση με τον εργολάβο...!!!





ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ


Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Τατούλη οι "εθελοντές" πήραν 24 χήνες για να βάψουν τον Ισθμό;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator