Μόλις 1,7% των δεξιών αποδέχεται τον Τατούλη..!!!

0


Τις πρώτες… μυστικές δημοσκοπήσεις στη Νέα Δημοκρατία για την επόμενη ημέρα αποκαλύπτει σήμερα ο ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ.

Τι γράφει;

«…Τώρα που άνοιξαν διάπλατα οι διαδικασίες για την ηγεσία της ΝΔ, άνοιξαν από τη λεωφόρο Συγγρού και τα συρτάρια με τις μυστικές μετρήσεις για τη δημοτικότητα των… δελφίνων. Ως τώρα τις κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό και το κλειδί το είχε μόνο ο πρόεδρος του κόμματος, αλλά τώρα ποιος ο λόγος, μου λένε, να μένουν μυστικές;
Σας αποκαλύπτω λοιπόν ότι με την ανάληψη της προεδρίας από τον Ευ. Μεϊμαράκη έγιναν αυτές οι μυστικές μετρήσεις, τις οποίες και σας μεταφέρω. Εχουμε και λέμε, λοιπόν: ο κ. Μεϊμαράκης έχει θετική αποδοχή 22% στην κοινωνία και 28% στο κόμμα. Αν νομίζετε ότι τα ποσοστά αυτά είναι μικρά, πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε τα ποσοστά αυτών που ακολουθούν:
Μάκης Βορίδης 3% αποδοχή στην κοινωνία, 4,5% αποδοχή στο κόμμα, Κυρ. Μητσοτάκης 5,5% αποδοχή στην κοινωνία, 9,5% στο κόμμα, Ντόρα Μπακογιάννη 13% αποδοχή στην κοινωνία, 18% στο κόμμα. Μετά έρχονται ο Ν. Δένδιας με 10% στην κοινωνία και 10,8% στο κόμμα, η Ολγα Κεφαλογιάννη με 6,5% στην κοινωνία και 8,5% στο κόμμα και ο Π. Τατούλης με αποδοχή 1,7%».
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόλις 1,7% των δεξιών αποδέχεται τον Τατούλη..!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator