Αλέξανδρος Πνευματικός: Το δημοτικό θέατρο μετονομάστηκε σε "Θωμάς Θωμαίδης" (video)

0Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο πραγματοποιήθηκε στο δήμο Κορινθίων εξ αιτίας του αιφνίδιου θανάτου του Θωμά Θωμαίδη , μετά από εισήγηση του δημάρχου ,ομόφωνα το δημοτικό θέατρο μετονομάστηκε σε "Θωμάς Θωμαίδης" .για το θέμα αυτό αλλά και για την προσωπικότητα του εκλιπόντος μας μιλά ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός.


Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αλέξανδρος Πνευματικός: Το δημοτικό θέατρο μετονομάστηκε σε "Θωμάς Θωμαίδης" (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator