Στάχτη το συσκευαστήριο "Κορινθία Α.Ε." στο Βέλο - Εξαφανίζουν τις αμαρτίες οι απατεώνες του παρελθόντος ; (video)

0Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στο πρώην συνεταιριστικό εργοστάσιο "ΚΟΡΙΝΘΙΑ Α.Ε."
Εκεί βρίσκονται πάνω από 8 πυροσβεστικά οχήματα και 25 περίπου πυροσβέστες που μάχονται αφενός για την κατάσβεση της φωτιάς αφετέρου για να μην εξαπλωθεί σε γειτονικές περιοχές όπου υπάρχουν κατοικημένα κτίσματα και τα γνωστά καταστήματα McDonald's. 
υπενθυμίσουμε ότι το εργοστάσιο βρίσκεται πάνω από τα McDonald's στον εθνικό δρόμο Κορίνθου-Πατρών στο ύψος του Βέλου Κορινθίας.
Δίπλα στα McDonald's βρίσκονται πρατήρια καυσίμων και κατοικίες. Βεβαίως από το σημείο που έχει πνιγεί στους καπνούς υπάρχει σημαντική κίνηση αυτοκινήτων επί το εθνικού δρόμου. 
Τέλος να σημειώσουμε ότι το Κορινθία Α.Ε είναι η «αμαρτωλή» ιστορία επί ΠΑΣΟΚ και υπουργίας Γιάννη Ποττάκη, που στοίχισε τεράστια ποσά στο κράτος και ουσιαστικά δεν δούλεψε ποτέ.

Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στάχτη το συσκευαστήριο "Κορινθία Α.Ε." στο Βέλο - Εξαφανίζουν τις αμαρτίες οι απατεώνες του παρελθόντος ; (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator