Πρώτη φορά αριστερά (και τελευταία) - Μειωμένες θα είναι οι συντάξεις Σεπτεμβρίου

0



Μειωμένες κατά 2% οι κύριες και κατά 6% οι επικουρικές θα είναι, λόγω της παρακράτησης αυξημένων εισφορών υγειονομικής περίθαλψης, οι συντάξεις Σεπτεμβρίου που θα αρχίσουν να καταβάλουν από αύριο τα Ταμεία στα 2,6 εκατ. των συνταξιούχων.

Η παρακράτηση των νέων ποσοστών των εισφορών θα γίνει για μεν τις κύριες συντάξεις επί του αρχικού μεικτού ποσού (πριν δηλαδή από τις άλλες κρατήσεις που γίνονται από το 2010) για δε τις επικουρικές στα καταβαλλόμενα ποσά (μετά την αφαίρεση των μειώσεων και πριν από τον υπολογισμό του φόρου), ενώ τα αναδρομικά των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου θα παρακρατηθούν, σε ισόποσες δόσεις, από τις συντάξεις Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι στις περιπτώσεις καταβολής δύο κύριων και επικουρικών συντάξεων, θα παρακρατούνται οι σχετικές εισφορές από καθεμία χωριστά.

Χωρίς περικοπή θα συνεχίσουν να καταβάλλονται μόνο τα μερίσματα που λαμβάνουν, επιπλέον της κύριας + επικουρικής σύνταξης, περίπου 380.000 συνταξιούχοι από τα Μετοχικά Ταμεία πολιτικών και στρατιωτικών υπαλλήλων.
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πρώτη φορά αριστερά (και τελευταία) - Μειωμένες θα είναι οι συντάξεις Σεπτεμβρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator