Το...ήθος της Αριστεράς: Φλαμπουράρης κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου με αναφορές στον Φρόιντ!

0


Ούτε ο χειρότερος εχθρός της Ζωής Κωνσταντοπούλου δεν θα τολμούσε να προχωρήσει σε μια δήλωση ανάλογη με αυτή του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, δήλωσε ότι «Φρόιντ και Μαρξ έπρεπε να είχαν ουσιαστικό ρόλο για σοβαρότερη ανάλυση της ανθρώπινης υπόστασης», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για την ψυχολογική κατάσταση της προέδρου της Βουλής.

Νιώθω αληθινή αμηχανία για όλο αυτό το ευτελές ξεκατίνιασμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Τι να πει ένας απλός πολίτης όταν οι ίδιοι εκφράζονται με αυτόν τον (χυδαίο) τρόπο; Είναι τρομακτικό να συνειδητοποιείς ότι αυτοί οι άνθρωποι μας κυβερνούν κι ότι αυτοί διαπραγμάτευτηκαν με την υπόλοιπη Ευρώπη.

Δημοσίευση: Αυγούστου 17, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το...ήθος της Αριστεράς: Φλαμπουράρης κατά Ζωής Κωνσταντοπούλου με αναφορές στον Φρόιντ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator