Λουτράκι: Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη !!! ΕΥΓΕ !!!

0


Μείναμε έκπληκτοι από την τεράστια αλλαγή που έχει γίνει στην πόλη του Λουτρακίου…

Τα σπίτια γκρεμίστηκαν μέσα σε ένα βράδυ. Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, με ειδική μπογιά έβαψε τα νερά πρασινογάλαζα και πλέον, το Λουτράκι δεν θυμίζει σε τίποτα την πόλη που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Όχι, δεν χάσαμε το μυαλό μας! Τουλάχιστον ακόμα…

Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, ο άνθρωπος που χειρίζεται τα Social Media του Loutraki Spa, για να καλωσορίσει την έλευση του Αυγούστου μέσα από την επίσημη σελίδα του Loutraki Spa στο facebook, θεώρησε σωστό να βάλει μία φωτογραφία από ένα άλλο μέρος. Και επειδή ήμασταν περίεργοι να βρούμε από πού είναι η συγκεκριμένη φωτογραφία, το ψάξαμε! Είναι από την πόλη του Γερολιμένα που βρίσκεται στην… Μάνη! Εδώ δίπλα δηλαδή!


Δημοσίευση: Αυγούστου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουτράκι: Αυτή είναι η καλύτερη διαφήμιση για την πόλη !!! ΕΥΓΕ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator