Προσωπικά έχει αναλάβει ο Πνευματικός την καθαριότητα στη θάλασσα και τις ακτές της Κορίνθου (φωτο)

0

Ο δήμος Κορινθίων και ο δήμαρχός του Αλέκος Πνευματικός είναι πραγματικά πρωτοπόροι σε όλα τους.

Σε στεριά και θάλασσα

Η οικονομική επιτροπή του Δήμου προκήρυξε διαγωνισμό για να περνάει ειδικά διαμορφωμένο σκάφος ανοικτά των ακτών της Κορίνθου και να μαζεύει τις σακούλες και άλλα ενδεχομένως σκουπίδια ώστε να μην φτάσουν στις ακτές που κολυμπούν οι Κορίνθιοι.

Το σκάφος θα κάνει 70 διελεύσεις όλη την καλοκαιρινή σαιζόν για να μαζεύει τα σκουπίδια μέσα από την θάλασσα.

Σε μία μάλιστα από τις διελεύσεις χρέη καπετάνιου εκτελούσε ο ίδιος ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός (φωτο).
Δημοσίευση: Αυγούστου 18, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Προσωπικά έχει αναλάβει ο Πνευματικός την καθαριότητα στη θάλασσα και τις ακτές της Κορίνθου (φωτο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator