Κρυφές κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό - Δείτε που βρίσκονται (εικόνες-χάρτες)

0


Επί της Λεωφ. Αθηνών - Πατρών 61 (Ο.Τ.25), στο Κιάτο, στο Δήμο ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, στο Νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, στην οροφή της απόληξης πενταώροφου κτιρίου υπάρχουν εγκατεστημένες κεραιοδιατάξεις αναμετάδοσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ. Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι στην εν λόγω θέση διαπιστώθηκε η ύπαρξη 1 καλυμμένης κυλινδρικής κατασκευής ύψους 3 περίπου μέτρων με κεραιοδιατάξεις αναμετάδοσης κινητής τηλεφωνίας και 2 μικροκυματικών κεραιών εντός ισάριθμων κυβικών καλυμμάτων.






ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΘΕΩΝ 25, ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟ, στο Δήμο ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, στο Νομό ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, στην οροφή διώροφου κτιρίου, υπάρχουν εγκατεστημένες κεραιοδιατάξεις αναμετάδοσης κινητής τηλεφωνίας της εταιρίας COSMOTE ΑΕ. Αναλυτικότερα αναφέρεται ότι στην εν λόγω θέση διαπιστώθηκε η ύπαρξη 1 καλυμμένης κατασκευής τύπου pipe, ύψους 6 περίπου μέτρων, που λειτουργεί στις περιοχές συχνοτήτων των 1800 και 2100MHz.







Δημοσίευση: Αυγούστου 10, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κρυφές κεραίες κινητής τηλεφωνίας σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό - Δείτε που βρίσκονται (εικόνες-χάρτες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator