Πόσες λέξεις περιγράφουν τούτη την ξεφτίλα;

0


Δυστυχώς για εκείνους που συνέδεσαν το όνομά τους με την ξεφτίλα του Παναθηναϊκού από την Καμπάλα, η ιστορία που δεν λογαριάζει προθέσεις αλλά μόνο γεγονότα, έγραψε και τους μουτζούρωσε για πάντα…

Όσο πίσω κι αν γυρίσεις το χρόνο, όσο κι αν στύψεις το μυαλό σου, τέτοια ξεφτίλα δεν θα βρεις…

Γράφει ο Νικόλας Ακτύπης 

Τις επόμενες ώρες και μέρες θα υπάρξουν βαθυστόχαστες αναλύσεις και περισπούδαστες προσεγγίσεις αυτής της τραγωδίας.

Όμως, όση μελάνη κι αν χυθεί δεν είναι αρκετή να περιγράψει τα συναισθήματα που γέννησε αυτή η φάρσα που παίχτηκε στη Λεωφόρο.

Δεν υπάρχει φίλος του Παναθηναϊκού που να ‘χει νιώσει μεγαλύτερη ντροπή και σοκ από το αποψινό...

Και όλοι όσοι συνέδεσαν το όνομά τους με αυτό απέκτησαν μια ανεξίτηλη κηλίδα που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα ανεξάρτητα με όσα πέτυχαν στο παρελθόν κι εκείνα που ίσως καταφέρουν στο μέλλον, αν παραμείνουν στην ομάδα. Θα μείνουν πάντα «αυτοί που αποκλείστηκαν από την Καμπάλα».

Κρίμα μόνο για εκείνους τους ελάχιστους που φορούσαν απόψε την πράσινη φανέλα κι αγωνίστηκαν προσπαθώντας ν' αντέξουν το βάρος της.

Αλλά είπαμε, είναι φορές που δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν την ξεφτίλα.

Ας το κλείσουμε λέγοντας πως το οικοδόμημα που οραματίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος και ανέλαβε να υλοποιήσει ο Γιάννης Αναστασίου απόψε δέχτηκε χτύπημα που πιθανότατα το γκρέμισε συθέμελα, αφού το «τσουνάμι» όσων ακολουθήσουν με οικειοθελείς ή όχι αποχωρήσεις προσώπων, αλλάζουν πολλά. 
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόσες λέξεις περιγράφουν τούτη την ξεφτίλα;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator