Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Θωμάς Θωμαΐδης

0Απεβίωσε πριν λίγο σε ηλικία 76 ετών ο πρώην δήμαρχος Κορίνθου Θωμάς Θωμαϊδης.
Ο Θωμάς θωμαϊδης , αντιμετώπιζε το τελευταίο εικοσαήμερο επιπλοκές με την υγεία του, νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείου της Αθήνας με πνευμονικό οίδημα όπου σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή.
Η κηδεία θα γίνει αύριο Πέμπτη 27/8 στις 15:00 στον Ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου, η σωρός του εκλιπόντος θα βρίσκεται από τις 11:00 π. μ. στον ιερό ναό.
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Κορινθίων Θωμάς Θωμαΐδης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator