Θερινό αντάμωμα Μελισσιωτών

0


Ο Προοδευτικός Σύλλογος Μελισσίου διοργανώνει την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015 και ώρα 9.30μ.μ το «Θερινό αντάμωμα Μελισσιωτών»

Η εκδήλωση θα γίνει στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Μελισσίου και στόχο έχει τη συνεύρεση όλων των κατοίκων μόνιμων και μη, ντόπιων και ξένων.

Στην εκδήλωση αυτή θα γίνει αφιέρωμα στο μεγάλο δάσκαλο της παραδοσιακής μουσικής Χρόνη Αηδονίδη ο οποίος θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Θα ακολουθήσει φαγητό και μουσικό ταξίδι με την επιμέλεια των Γιάννη Ρασούλη και Γιάννη Κιμπιζή.

Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Μελισσίου
Δημοσίευση: Αυγούστου 19, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θερινό αντάμωμα Μελισσιωτών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator