"Μούφα" η ελληνική κλωτσιά στην ξετσίπωτη "τουρίστρια" - Από ξένο ουρολαγνικό πορνό η δήθεν περήφανη στιγμή του ελληνισμού

0


Κάθε χρόνο τέτοια εποχή κυκλοφορεί και αναπαράγεται πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,κυρίως στο facebook εκεί που οι φίλοι μου το κοινοποίησαν με άπειρα σχόλια δήθεν ηθικής…

Τίτλος του…

Ο ανώτερος πολιτισμός της Βόρειας Ευρώπης

Αντιγράφω το άρθρο ως έχει με τα κεφαλαία γράμματα,διότι μην ξεχνάμε τη καταγωγή και πως να το κάνουμε άλλωστε,με μικρά γράμματα χάνεται το νόημα..

ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΔΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ, ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ.

Η ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ‘ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ’ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ!!!!!

………………………………………………………………………………..

Μπράβο παππού!!συγχαρητήρια!! …Λένε και σχολιάζουν και οι φίλοι μου που κοινοποίησαν το εν λόγο άρθρο…

Να αγιάσει το δεξί πόδι του παππού πάραυτα…

Μόνο που κάτι πάει στραβά, το όλο σκηνικό είναι σκηνή από πορνό για περίεργα γούστα και κυκλοφορεί τουλάχιστον από το 2006.Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ”ηθοποιός” προτεινόμενη για 69 βραβεία όσκαρ σε διάφορες παρόμοιες σκηνές,δεν βάζω λινκ επειδή οδηγεί σε ιστοσελίδα ακατάλληλου περιεχομένου.


Με το θέμα είχαν ασχοληθεί και στο lifo.gr πέρυσι τέτοιο καιρό..

http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/39387

Μερικοί φίλοι θα πουν ότι αυτά συμβαίνουν από τους  εισαγόμενους τουρίστες που δεν σέβονται τίποτα ασχέτως αν αυτό το σκηνικό είναι σκηνή από πορνό και ότι βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος..

Ναι αγαπητοί φίλοι,αυτά συμβαίνουν όπως θα δούμε και στη παρακάτω φωτογραφία η οποία ανέβηκε στο twitter και δείχνει μια γνώριμη σε όλους μας σκηνή δείγμα του δικού μας πολιτισμού και της ευπρέπειας μας..


Ο ισχυρισμός λοιπόν για το ότι η εν λόγο ”κυρία” είναι τουρίστρια ..ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ…

ΚΡΥΠΤΕΙΑ

http://ellinikahoaxes.gr/
Δημοσίευση: Αυγούστου 26, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Μούφα" η ελληνική κλωτσιά στην ξετσίπωτη "τουρίστρια" - Από ξένο ουρολαγνικό πορνό η δήθεν περήφανη στιγμή του ελληνισμού"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator