ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ

0


Σε μια πολύ ευγενική-κοινωνική προσφορά προχώρησε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών της κας Ελένης Λιούντρη ,προσφέροντας μια υποτροφία σε μικρό αθλητή-τρια των Ακαδημιών της ομάδας μας,όπως αναλυτικά αναφέρεται στην παρακάτω επιστολή.

Η Διοίκηση της ομάδας τις προσεχείς ημέρες θα προχωρήσει σε κλήρωση προκειμένου να αναδειχθεί ο τυχερός αθλητής της υποτροφίας.Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την κ.Ελένη Λιούντρη και εύχεται ότι η χειρονομία της θα βρεί και άλλους μιμητές ακολουθώντας το δρόμο που άνοιξαν από την προηγούμενη χρονιά τα εκπαιδευτήρια Homo Educandus Αγωγή.

Η επιστολή:

Αγαπητοί γονείς ,

Το σχολείο μας στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε , όπου δυσχεραίνεται η εκπαίδευση των παιδιών μας , χορηγεί μια δωρεάν υποτροφία εκμάθησης αγγλικών αξίας 550 ΕΥΡΩ για παιδιά ηλικίας 8 ή 9 ετών (Β ή Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ) για το ακαδημαϊκό έτος ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 – ΙΟΥΝΙΟΣ 2016 σε έναν μικρό αθλητή των υποδομών πετοσφαίρισης του Αθλητικού Συλλόγου Παμβοχαικός .

Με χαρά περιμένουμε να αναλάβουμε το μικρό νικητή της κλήρωσης και να τον εξοπλίσουμε με γνώσεις και αυτοπεποίθηση που θα τον κάνουν αυτόνομο και θα τον βοηθήσουν να χτίσει το δικό του αύριο .

Με εκτίμηση,
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΛΙΟΥΝΤΡΗ ΕΛΕΝΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΥ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator