Ρε τι ζούμε - Και στη 17η γιορτή τσακώνικης μελιτζάνας στο Λεωνίδιο η Εύη του ΤΑΤ

0


Εύη Τατούλη: "Χαίρομαι ιδιαίτερα είναι πραγματικά μία μαγευτική βραδιά που τη ζούμε μετά από αρκετά χρόνια στο Λεωνίδιο. Είχε αρκετά χρονιά να συμβεί αυτή η γιορτή. Ελπίζω ότι θα γίνει ο δυνατός θεσμός που ήταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια. Ξέρετε εμείς οι Κυνουριάτες μοιραζόμαστε μία κοινή ταυτότητα αλλά συγκεκριμένα αυτό που το Λεωνίδιο διαθέτει είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό που θεωρώ ότι είναι μοναδικό όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Αν κάποιος υπέθετε ότι θα ζούσαμε χωρισμένοι εδώ από όλο τον κόσμο, εδώ στο Λεωνίδιο θα ζούσαμε καλά. Έχουμε θάλασσα για μεταφορές, έχουμε μία ισχυρότατη αγροτική παραγωγή και έχουμε και τουρισμό δηλαδή έχουμε μία εγγενή εξωστρέφεια σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώ λοιπόν ότι το Λεωνίδιο είναι ο μοναδικός αυτάρκης τόπος όχι μόνο στην Αρκαδία αλλά σε ολόκληρη την Πελοπόννησο. Και αυτό επισημαίνει ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, οι τοπικές οικονομίες,οι τοπικές κοινωνίες θα δώσουν τη λύση και όχι κάποιοι που έρχονται από τα μεγάλα αστικά κέντρα προκειμένου να μας νουθετήσουν με τα διάφορα πολιτικά τους ηθικοδιδάγματα. Ελπίζω η σημερινή βραδιά να είναι η απαρχή αυτού του θεσμού όπως προείπα. Είμαστε όλοι εδώ στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας. Θερμά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο, στη σύζυγό του, η οποία είναι πάντοτε αφανής εθελόντρια, στους δεκάδες εθελοντές που συνεισέφεραν, στους Αντιδημάρχους, στους Δημοτικούς Συμβούλους και ασφαλώς σε όλους εσάς που είστε μία ανοικτή κοινωνία που αγκαλιάζετε τους ανθρώπους, αγκαλιάζετε τους θεσμούς".
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ρε τι ζούμε - Και στη 17η γιορτή τσακώνικης μελιτζάνας στο Λεωνίδιο η Εύη του ΤΑΤ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator