ΚΡΙΜΑ - Ακυρώνεται το Ziria Music Festival "Νίκος Δόϊκας"

0


Αγαπητοί φίλοι και φίλες, με λύπη σας ανακοινώνουμε ότι το φεστιβάλ της Ζήρειας δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος.
Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά. Κληθήκαμε να παλέψουμε με θεούς και δαίμονες εσωτερικούς και εξωτερικούς και βγήκαμε σοφότεροι.
Πετύχαμε να του δώσουμε νέα πνοή και παρά τις δυσκολίες των καιρών προχωρήσαμε για ένα ακόμα καλύτερο 7ο φεστιβάλ, με μεγαλύτερη συμμετοχικότητα και νέες δυνάμεις. 
Η κατάσταση όμως που επικρατεί τις τελευταίες βδομάδες και η πλήρης αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον, ανέτρεψαν βίαια τις ισορροπίες.
Έπρεπε να διαλέξουμε ανάμεσα στη δραματική υποβάθμιση όλων των σχεδιασμών και στη ματαίωση του φεστιβάλ.
Όσο ανάγκη κι αν έχουμε όλοι από αυτό το μαγικό τριήμερο στο βουνό, προτιμήσαμε να μη ρισκάρουμε μια καταστροφή.
Το φεστιβάλ της Ζήρειας δεν θα αυτοτραυματιστεί για χάρη της "συνέχειας". Με ψυχολογικό κόστος σας ανακοινώνω αυτή την πολύ δύσκολη απόφαση.
Συμπάσχουμε με όλους τους Zirious που περίμεναν ωραίες ανακοινώσεις.
Ευχαριστούμε πολύ, πάλι και πάλι, όλες τις μπάντες που θέλησαν να γίνουν κομμάτι της γιορτής μας, του οράματός μας. 
Ζητούμε συγνώμη από όλους όσους είχαν κανονίσει να ανέβουν στη Ζήρεια και ένα ξεχωριστό συγνώμη από τις μπάντες που είχαμε συμφωνήσει να παίξουν, για την ανατροπή του προγράμματός τους.
Ευχαριστούμε και πάλι όλους όσους προσφέρθηκαν να βοηθήσουν εθελοντικά καθώς και τους πιστούς μας χορηγούς, ξενοδόχους, επαγγελματίες και φίλους, που έδειξαν ότι η δυναμική αυξάνει.


Πιστεύουμε ότι η συγκίνηση που έχει χαρίσει το φεστιβάλ σε εκατοντάδες μουσικούς και στις χιλιάδες της Ζηρειανής παρέας, δε μπορεί να σβήσει.
Κανένας συλλογικός αγώνας με όραμα και καρδιά δεν πάει χαμένος.
Θα υπάρξει συνέχεια.
Καλή δύναμη σε όλους και καλή αντάμωση.

Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΙΜΑ - Ακυρώνεται το Ziria Music Festival "Νίκος Δόϊκας""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator