Γεωργούσης: Να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας στην ΣΚΟΣ! (video)

0


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΥΣΗ:

Πολύ σοβαρές καταγγελίες κάνει σε συνέντευ7ξη του ο πρώην πρόεδρος της ΣΚΟΣ κ.Γιώργος Γεωργούσης.

Μιλά για πολύ μεγάλα ποσά που ανέρχονται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ και τα οποία έχουν κυριολεκτικά εξαφανιστεί.

Ο κ.Γεωργούσης που είναι αυτή την στιγμή πρόεδρος στο εργοστάσιο της ΣΚΟΣ που μεταποιεί την Κορινθιακή σταφίδα ζητά την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα.

Επιπλέον ζητά την παρέμβαση των βουλευτών για να προστατευθούν τα λεφτά των αγροτών και να διασωθεί το μέλλον της Κορινθιακής σταφίδας, ένα προϊόν που έ3χει ζήσει για πολλές δεκαετίες την Πελοπόννησο και μάλιστα σε χαλεπούς καιρούς.

Πρέπει να θυμήσουμε ότι το θέμα το είχε ανοίξει πριν 3 χρόνια το moriasnews και ταλαιπωρηθήκαμε στα δικαστήρια τότε απο την παλιά διοίκηση της ΣΚΟΣ.

Ομόφωνα είχαμε αθωωθεί στο εφετείο Ναυπλίου τα εκατομμύρια της ΣΚΟΣ όμως έκαναν φτερά και τα αναζητά η νέα διοίκηση.

Δείτε την πολύ σημαντική συνέντευξη του Γιώργου Γεωργούση:


Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γεωργούσης: Να παρέμβει άμεσα ο εισαγγελέας στην ΣΚΟΣ! (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator