ΒΙΝΤΕΟ - Ο Λαφαζάνης σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς λόγο από το στούντιο του Star

0


Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του Star ήταν ο υπουργός ΠΑΠΕΝ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ωστόσο, η παρουσία του ήταν πολύ σύντομη, αφού στη δεύτερη ερώτηση αποχώρησε ενοχλημένος.

Σχολιάζοντας τις εικόνες από τους συνταξιούχους, που συνωστίστηκαν σήμερα στις Τράπεζες για να πάρουν τις συντάξεις τους, είπε πως οι εικόνες αυτές είναι θλιβερές κι όλους μας συγκινούν και μας κάνουν να νιώθουμε συμπόνοια απέναντι στους απόμαχους της δουλειάς, που δεν φταίνε σε αυτό που συμβαίνει.

"Τις τράπεζες δεν τις κλείσαμε εμείς, δεν είμαστε τρελοί να κλείνουμε τράπεζες. Τις έκλεισαν αυτοί που έκοψαν τον ELA, εκτός προσθεσμιών για να εκβιάσουν την ελληνική κυβέρνηση να υπογράψει κι αυτοί οι συνταξιούχοι, να μην έχουν σύνταξη αύριο. Αυτό προσπαθήσαμε να αποφύγουμε. Το πιο εύκολο πράγμα ήταν να βάλουμε μία τζίφρα και να πούμε 'να το, αυτό είναι το πρόγραμμα και το εφαρμόζουμε'", είπε.

Στη συνέχεια όμως, η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή, τον ρώτησε γιατί αφού ήξερε η κυβέρνηση, ότι το πρόγραμμα έληγε χθες, γιατί το άφησαν μέχρι την τελευταία στιγμή...

"Δεν ήταν καθόλου υποχρεωμένος ο Ντράγκι να το κάνει. Πρώτα από όλα, ο κ. Ντράγκι δεν χρειάζεται απολογητές στην Ελλάδα. Κυρία μου αν νομίζετε ότι ήρθα εδώ..." είπε και σηκώθηκε κι έφυγε.

Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ - Ο Λαφαζάνης σηκώθηκε κι έφυγε χωρίς λόγο από το στούντιο του Star"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator