ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε από τον Αnt1 ο Δ. Βίτσας για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον Στ. Λεουτσάκο(video)

0


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Στ. Λεουτσάκο της Αριστερής Πλατφόρμας.

Τεταμένο είναι το κλίμα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με το κόμμα να εμφανίζεται διχασμένο μετά τη συμφωνία του Αλ. Τσίπρα με τους δανειστές και την κατάθεση του 3ου Μνημονίου.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το περιστατικό που σημειώθηκε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 μεταξύ του Δ. Βίτσα και του Στ. Λεουτσάκου.

Την ώρα που μιλούσε ο κ. Λεουτσάκος για τη στάση της Αριστερής Πλατφόρμας στη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Βίτσας αποχώρησε από το στούντιο μη δεχόμενος να έρθει σε αντιπαράθεση με τον «σύντροφό» του σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση για το κόμμα.

Ο Γιώργος Παπαδάκης εξήγησε ότι δεν ήθελε να τους φέρει σε αντιπαράθεση και προσπάθησε μάταια να μεταπείσει τον κ. Βίτσα που είχε ήδη αποχωρήσει από το στούντιο.

Δημοσίευση: Ιουλίου 15, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΜΜΑΤΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε από τον Αnt1 ο Δ. Βίτσας για να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τον Στ. Λεουτσάκο(video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator