ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ - Αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στο MEGA (video)

0


Χαμός στα Βριλήσσια με αγανακτισμένους πολίτες να επιτίθενται σε δημοσιογράφο του MEGA για το ρεπορτάζ στις ουρές των τραπεζών!

Συνεχίζεται η δημόσια κατακραυγή προς συγκεκριμένο μεγάλο κανάλι για τα επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ χωρίς ουσία. Στα Βριλήσσια ήρθε το τελευταίο επεισόδιο ανάμεσα σε πολίτες και δημοσιογράφο του MEGA.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ένας πολίτης έσπρωξε τον δημοσιογράφο του καναλιού και ένας άλλος πήγε μπροστά από τον φακό για να μη φαίνεται η εικόνα…

Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ - Αγανακτισμένοι πολίτες επιτέθηκαν στο MEGA (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator