«Δεν είχαμε Αmazon» – Ο Γιωργάκης Παπανδρέου λέει τον πόνο του στο Fox για τα capital controls (video)

0


Ο πρώην πρωθυπουργός αφηγείται στο αμερικάνικο κανάλι τις φρικτές δυσκολίες που έζησε το τελευταίο διάστημα

Το αμερικάνικο δίκτυο Fox αποφάσισε να πάρει συνέντευξη από τον Γιωργάκη Παπανδρέου για τη δύσκολη φάση που ζήσαμε με τις κλειστές τράπεζες και τα capital controls και ο θεούλης για μια ακόμα φορά δεν απογοητεύει καθώς απαντά πως ήταν πράγματι δύσκολα καθώς τους είχαν μπλοκάρει τις κάρτες για το Αmazon (!)

Ακόμα και η Αμερικανίδα δημοσιογράφος σκάλωσε εκεί πέρα όπως βλέπετε και παρακίνησε τη θεότητα να πει κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα, πράγμα τελείως αδύνατον.

Εμείς απλά αισθανόμαστε για άλλη μια φορά ευτυχισμένοι που ζούμε στη χώρα που ακόμα και αυτός ο τύπος μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Δεν είχαμε Αmazon» – Ο Γιωργάκης Παπανδρέου λέει τον πόνο του στο Fox για τα capital controls (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator