ΣΙΧΑΜΑΡΑ - Δημοσιογράφος του Μega σπρώχνει συνταξιούχο που υπερασπίστηκε την κυβέρνηση (VIDEO)

0




Μάθημα... αντικειμενικής δημοσιογραφίας παρέδωσε για μια ακόμη φορά ο τηλεοπτικός σταθμός Mega.

Το... μεγάλο κανάλι επιδίδεται σε έναν αγώνα υπέρ του «Ναι» στο δημοψήφισμα, αποκλείοντας από τον τηλεοπτικό αέρα οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το πρωί της Πέμπτης στην Καλλιθέα, όπου ρεπόρτερ έκανε ρεπορτάζ έξω από ATM τράπεζας.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε έναν ηλικιωμένο που περίμενε για την σύνταξή του και τον ρώτησε ποιες ανάγκες θα καλύψει με τα 120 ευρώ που θα πάρει.

Όμως ο ηλικιωμένος δεν απαντάει όπως ο δημοσιογράφος περίμενε, δηλώνοντας πως πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης έναντι των δανειστών.

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως διακόπτοντας τον ηλικιωμένο κύριο και παίρνοντάς του το μικρόφωνο αναζήτησε άλλον συνομιλητή πιο... ταιριαστό, σπρώχνοντας μάλιστα τον ηλικιωμένο κύριο.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Ιουλίου 03, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΙΧΑΜΑΡΑ - Δημοσιογράφος του Μega σπρώχνει συνταξιούχο που υπερασπίστηκε την κυβέρνηση (VIDEO)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator