Βρες ΑΤΜ: Αυτή είναι η δωρεάν εφαρμογή που... εντοπίζει τα «γεμάτα» και «χωρίς ουρές» ΑΤΜ!

0


Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, εκατ. Ελληνες υφίστανται καθημερινά στις τράπεζες απίστευτη ταλαιπωρία λόγω των επιπλοκών που προκάλεσαν τα capital controls και η τραπεζική αργία.

Ατελείωτες ουρές, άγχος, νεύρα, ζεύστη και επιπλέον αγωνία για το αν το ΑΤΜ στο οποίο στηθήκαμε με τις ώρες θα μας δώσει σήμερα ένα 50άρικο ή τα... πολύτιμα πλέον τρία 20άρικα που αντιστοιχούν στο όριο ανάληψης των 60 ευρώ.

Οχι πια... Τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο έγινε πολύ λόγος για το νέο app που εντοπίζει ποια είναι τα πλησιέστερα ΑΤΜ, ποια δεν έχουν ουρά και ποια δίνουν... τα τρία 20άρικα αντί για ένα 50άρικο.

Πρόκειται για την εφαρμογή «Bρες ΑΤΜ», η οποία είναι διαθέσιμη σε κινητά που διαθέτουν κινητό Android ενώ αναμένεται και η έγκριση για το iOS της Αpple.

Σημειώνεται ότι η εφαρμογή δεν υποστηρίζεται από Windows phones.

Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βρες ΑΤΜ: Αυτή είναι η δωρεάν εφαρμογή που... εντοπίζει τα «γεμάτα» και «χωρίς ουρές» ΑΤΜ!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator