Η ηλιθιότητα της μαγκιάς του νέο-Έλληνα

0


Όταν ο πολύς Γιούνγκερ είπε στον Τσίπρα ότι έχουν έτοιμο σχέδιο για Grexit και γι΄αυτό να πάρει το Μνημόνιο που του έδιναν χωρίς πολλά πολλά, την ίδια στιγμή εδώ, εκτός από τους γνωστούς νενέκους και παπαγάλους, δεν ήταν λίγοι αυτοί που το καταχάρηκαν, αφού ταπεινωνόταν η πρώτη φορά Αριστερά και θα αναγκαζόταν να υποκύψει, όπως και οι προηγούμενοι.

Είναι οι ίδιοι, νενέκοι, παπαγάλοι και νεο-Έλληνες «πατριώτες» που λοιδορούν την Κυβέρνηση και τον υπεύθυνο Υπουργό Οικονομικών, γιατί σχεδίαζαν εναλλακτικά σενάρια σε περίπτωση αδιεξόδου, αυτό δηλαδή που έκαναν και οι δανειστές μας.

Οι «πατριωτάρες» μάλιστα θέλουν και ποινικές ευθύνες αφού ή δεν ξέρουν να μεταφράζουν ή σκόπιμα παραπληροφορούν για υποκλοπές.

Τι να πεις, σίχαμα καταντήσαμε. Γι΄αυτό τα παιδιά μας μας ρίχνουν μια μούντζα και φεύγουν. Σιγά μην κάτσουν να ασχοληθούν σοβαρά με τη λάσπη που απέμεινε σε τούτη τη χώρα.

http://www.nafpliopress.gr/?p=23159
Υ.Γ. Για όσους ακόμα αντιστέκονται στη λοβοτομή και αρνούνται να ισοπεδωθούν, οι Ευρωπαίοι δανειστές είχαν δικαίωμα να ετοιμάζονται να μας διώξουν από το Ευρώ, με τις λιγότερες απώλειες γι΄αυτούς, το ίδιο σε μας είναι προδοσία.
Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ηλιθιότητα της μαγκιάς του νέο-Έλληνα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator