Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: «Γαμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο»

0


«Μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα»

Με αφορμή τη δήλωση του νέου υπουργού Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου «Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα», ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο Facebook:

Γιώργος Kατρούγκαλος: "Η συμφωνία δεν είναι Βάρκιζα. Δεν παραδώσαμε τα όπλα"... Κατρούγκαλε, μπορώ να σκεφτώ κάτι πιο πνευματώδες και πιο λογοτεχνικό και πιο πολιτικά ορθό, αλλά λέω, ειδικά αυτή τη φορά, προς χάριν σου, να μην μπω στον κόπο. Γάμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο, με τις γραβατίτσες σου και τα μαντηλάκια σου και τα ποσοστά σου επί των επαναπροσλήψεων. Γάμησέ μας, ρε καραγκιόζη, εσύ και τα άλλα τσόλια, όπως το βλίτο της Κοζάνης, που μπερδεύετε τη Βάρκιζα και το αντάρτικο με τις ξαπλώστρες στη Λούτσα. Νισάφι πια. Βουλώστε το, παράσιτα. Αν δεν έχετε τσίπα να ζητήσετε συγγνώμη από τον κόσμο της Αριστεράς, τουλάχιστον βουλώστε το.


Δημοσίευση: Ιουλίου 22, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τατσόπουλος για Κατρούγκαλο: «Γαμησέ μας, ρε πλούσιε τζιτζιφιόγκο»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator