Μπουτάρης: Το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης – Το σωστό είναι να γίνει το τζαμί – (ΒΙΝΤΕΟ)

0


Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε “η Τουρκία αποτελεί ένα κράτος που έχει επεκτατικές βλέψεις και τάσεις”.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μίλησε σε σπουδαστές δημοσιογραφίας στη Θεσσαλονίκη και απάντησε σε μια σειρά απο ερωτήσεις που του απεύθυναν οι μαθητές .
Αρκετές ερωτήσεις προσέγγισαν τα ζητήματα με τη Τουρκία και τις απόψεις που έχει για τη χώρα αυτή ο κ. Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε «η Τουρκία αποτελεί ένα κράτος που έχει επεκτατικές βλέψεις και τάσεις» και οτι «Είναι αδηφάγοι και εξαρτάται από εμάς το να τους κόψουμε το βήχα» και στη συνέχεια απάντησε σχετικά με τη μουσουλμανική θρησκεία «είναι μια εξέλιξη της χριστιανικής, που απευθύνεται σε άλλου τύπου κόσμο. Παράλληλα είναι θρησκεία αγάπης και ειρήνης, σας προτείνω να διαβάσετε για αυτήν.»

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο θέμα ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στη Θεσσαλονίκη «Εάν έρθει η μουσουλμανική κοινότητα και μας πει ότι έχουν οικόπεδο και θέλουν να χτίσουν τζαμί εκεί, θα ρωτήσουν την πολεοδομία. Εάν έχουν και τις απαραίτητες άδειες να το κάνουν, δεν έχουμε πρόβλημα. Εμείς δεν ανακατευόμαστε εδώ καθόλου, ούτε δίνουμε λεφτά ούτε μπορούμε να αρνηθούμε, αν έχουν εγκεκριμένη άδεια από το κράτος» και επεσήμανε «»Η εκκλησία. αν είναι σοβαρή θα πει κάντε το».

Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπουτάρης: Το Ισλάμ είναι θρησκεία αγάπης – Το σωστό είναι να γίνει το τζαμί – (ΒΙΝΤΕΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator