Από το “λεφτά υπάρχουν” στο… “λεφτά υπάρχουν μέχρι τη Δευτέρα”

0


Εδώ και μερικές ώρες, το βράδυ της Παρασκευής ο μέσος Έλληνας ζει το δράμα του. Με τρομοκρατούν; Είναι κινδυνολόγοι; Κι αν είναι έτσι;

Η αποκάλυψη των “Financial Times” για σχεδιαζόμενο “κούρεμα” 30% στις καταθέσεις άνω των 8.000 ευρώ, είναι η τελευταία εικόνα με την οποία θα φτάσουμε στις κάλπες της Κυριακής.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας, οι μόνοι που πρόλαβαν να κάνουν τις σχετικές διαψεύσεις, είναο ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Λούκα Κατσέλη.

Για τον Υπουργό Οικονομικών, τα σχόλια πλέον περισσεύουν. Η διάψευσή του, μάλλον… τρόμο προκαλεί προς την αντίθεση κατεύθυνση, δηλαδή την πραγματοποίηση του εφιαλτικού σεναρίου, αντί να καθησυχάζει. Άλλωστε, ό, τι έχει διαψεύσει μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιηθεί.

Η πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζών από την άλλη, προφανώς και είναι περισσότερο φερέγγυα. Έχει καταγράψει μακρά και σημαντική διαδρομή, σε σχέση με τον “ουάου” Βαρουφάκη. Έχει όμως και μια… μαύρη τρύπα στο βιογραφικό της, που κάνει τον τρόμο να μεγαλώνει.

Είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο, θρυλικό πλέον, “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου Παπανδρέου, το 2009. Σήμερα είπε ότι… “λεφτά υπάρχουν μέχρι τη Δευτέρα”. Μετά, εξαρτάται από τον Μάριο Ντράγκι.
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Από το “λεφτά υπάρχουν” στο… “λεφτά υπάρχουν μέχρι τη Δευτέρα”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator