Εύσημα στον Στουρνάρα από Τσακαλώτο !!!

0


Στο καλύτερο δυνατό επίπεδο βρίσκεται η συνεργασία του Γιάννη Στουρνάρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Οι τιτάνιες στην κυριολεξία προσπάθειες που κατέβαλε ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος προκειμένου να διαχειριστεί την κρίση στο τραπεζικό σύστημα αναγνωρίζεται πλέον ευθέως και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα στο Μαξίμου θεωρούν τον Γιάννη Στουρνάρα παράγοντα σταθερότητας και υπευθυνότητας σε αντίθεση με τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη που ετοίμαζαν πραξικόπημα για να… καταλάβουν την Τράπεζα της Ελλάδος και το Νομισματοκοπείο.


Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εύσημα στον Στουρνάρα από Τσακαλώτο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator