ΒΙΝΤΕΟ: Το δάκρυ του Πύρρου Δήμα για την Αλβανοποίηση της Ελλάδας

0


Ενας συγκλονιστικό Πύρρος Δήμας έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει όταν και ο ίδιος δάκρυσε για τις στιγμές που περνά η χώρα. Ο Ολυμπιονίκης και τέως βουλευτής, αναφέρθηκε στην σημερινή κατάσταση και εξέφρασε την άποψή του ότι οι βουλευτές πρέπει να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη κρίση χωρίς να καταρρεύσει η χώρα.

Επανερχόμενος σε όσα έγραψε προσφάτως εξήγησε ότι δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν και υποστήριξε ότι παρεξηγήθηκε.

«Μου είπανε οτι είμαι Αλβανός και δεν έχω το δικαίωμα να μιλάω. Εγώ πράγματι μεγάλωσα στην Αλβανία. Και επειδή έζησα οτι γινόταν εκεί αρνούμαι την αλβανοποίηση στην οποία οδηγείται η ελληνική κοινωνία.

Αρνούμαι τα παιδιά μας να στέκονται σε ουρές για 1 κιλό τυρί ή 10 αυγά ή 60 γραμμάρια κιμά (αμφιβόλου προελεύσεως) κάθε μήνα με ένα κουπόνι στο χέρι όπως στάθηκα εγώ. Αρνούμαι να μεγαλώσουν με έναν Χότζα πάνω απ'το κεφάλι τους και τον φόβο στην ψυχή τους. Επειδή ευτυχώς οι περισσότεροι απο εσάς που με βρίζετε για προδοσίες και άλλου τέτοιου είδους ακρότητες δεν το έχετε ζήσει, ελπίζω να το φαντάζεστε αλλα να μην το ζήσετε ποτέ», είχε γράψει στο facebook ο Ολυμπιονίκης.

Ο Πύρρος Δήμας με δυσκολία συγκρατήθηκε για να μην ξεσπάσει σε κλάματα. Την ώρα που κυριολεκτικά κατέρρεε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Σία Κοσσιώνη διέκοψε την συνέντευξη, δίνοντας χρόνο στον πρώην βουλευτή.

«Φοβάμαι πολύ ότι πάμε στα χειρότερα, έχω τρομοκρατηθεί... Ο εκφοβισμός που δεχόμαστε όλοι μας που είμαστε υπέρ του ‘ναι’ μου θυμίζει άλλες εποχές, μου θυμίζει την τρομοκρατία» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι στην Ευρώπη οι Έλληνες θα δουν και καλύτερες μέρες.

Ο Πύρρος Δήμας κάλεσε τους πολίτες να μη διχαστούν. Όλοι αγαπάμε την πατρίδα μας και αυτοί που συγκεντρώθηκαν υπέρ του «όχι» και αυτοί που συγκεντρώθηκαν υπέρ του «ναι» τόνισε.


newsbeast.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΝΤΕΟ: Το δάκρυ του Πύρρου Δήμα για την Αλβανοποίηση της Ελλάδας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator