Δημοσκόπηση: Αλλαγή κλίματος, το κλείσιμο των τραπεζών ρίχνει το "ΌΧΙ"

0


Το κλείσιμο των τραπεζών και οι συνέπειες αυτού φαίνεται πως άλλαξε τις προθέσεις των ψηφοφόρων ενόψει του δημοψηφίσματος, καθώς σύμφωνα με έρευνα της ProRata που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών ενώ την περασμένη Δευτέρα υπέρ του "όχι" τασσόταν το 57% των ερωτηθέντων και υπέρ του "ναι"30%, τώρα το "όχι" πέφτει στο 46% και το ναι ανεβαίνει στο 37%.

Είναι επίσης σημαντικό εύρημα της δημοσκόπησης, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (86%) προτίθεται να προσέλθει στις κάλπες, γεγονός που δείχνει το αυξημένο ενδιαφέρον των πολιτών για το διακύβευμα των διαπραγματεύσεων.

Ανάλογα με την κομματική τους τοποθέτηση, βάσει της ψήφου του Ιανουαρίου του 2015, οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ λένε σε ποσοστό 77% "όχι" και 15% "ναι". Στη ΝΔ το 65% απαντά "ναι" και 22% "όχι", στο Ποτάμι 68% "ναι" και 21% "όχι", στο ΚΚΕ 57% "όχι" και 20% "ναι", στους ΑΝ.ΕΛ. 60% "όχι" και 31% "ναι", στο ΠΑΣΟΚ 65% "ναι" και 21% "όχι" και στη Χρυσή Αυγή 80% "όχι" και 20% "ναι".

http://news247.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 02, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσκόπηση: Αλλαγή κλίματος, το κλείσιμο των τραπεζών ρίχνει το "ΌΧΙ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator