Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής

0


Την παραίτησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Χουντής.

Ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και επί σειρά ετών ευρωβουλευτής υπέβαλε την παραίτησή του, παραδίδοντας παράλληλα και τη βουλευτική του έδρα.

Τη θέση του καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στην εκλογική του περιφέρεια, Γιώργος Κυρίτσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Χουντής είχε υπερψηφίσει την εξουσιοδότηση από τη Βουλή στην κυβέρνηση να προχωρήσει σε συμφωνία με τους δανειστές, ωστόσο στη συνέχεια είχε συνυπογράψει κείμενο κατά των νέων μέτρων. 

Επί της ουσίας πρόκειται για μια παραίτηση που ήταν γνωστή από καιρό καθώς ο Νίκος Χουντής, ως επιλαχόντας ευρωβουλευτής, είχε γνωστοποιήσει ότι θα έπαιρνε την θέση του Μανώλη Γλέζου στο Ευρωκοινοβούλιο μόλις αυτός παραιτείτο από την θέση του.
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παραιτήθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator