Μαρία Θελερίτη: "Διασφαλισμένη μέχρι τέλος του χρόνου η πρώτη κατοικία" !!! Μετά Μαρία ;;;

0Μαρία Θελερίτη σε σχόλιο δημόσιας ανάρτησης στο fb: "κύριο μέλημα της κυβέρνησης είναι η αποκατάσταση των αδικιών. Μην πιστεύετε αυτά που γράφονται για την πρώτη κατοικία, η οποία ούτως ή άλλως είναι πλήρως διασφαλισμένη μέχρι τέλος του χρόνου"."... στο ίδιο διάστημα η Κυβέρνηση και το κόμμα, θα πρέπει να εξαντλήσουν και την παραμικρή δυνατότητα-χαραμάδα, για εντ...
Posted by Μαρία Θελερίτη on Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2015
Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρία Θελερίτη: "Διασφαλισμένη μέχρι τέλος του χρόνου η πρώτη κατοικία" !!! Μετά Μαρία ;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator