Επίθεση από Ιαπωνική εταιρεία στον Βαρουφάκη

0


Ιδιαίτερα ενοχλημένη εμφανίζεται η ιαπωνική εταιρεία Shoei, σύμφωνα με δημοσίευμη της Welt για το γεγονός ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης φοράει ή κουβαλάει τα κράνη που κατασκευάζει.

«Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας δεν είναι ένας συνηθισμένος υπουργός. Δίνει συνεντεύξεις φορώντας το κράνος του. Στο οποίο κράνος εμφανίζεται καθαρά το λογότυπο της γνωστής ιαπωνικής εταιρείας Shoei», ξεκινάει το δημοσίευμα.

«Η εταιρεία θα μπορούσε να χαίρεται για την δωρεάν διαφήμιση των προϊόντων της. Αντ' αυτού όμως εμφανίζεται ενοχλημένη για κάποια πράγματα», συνεχίζει.

Ο 54χρονος Βαρουφάκης είναι ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας o οποίος μιλάει για την οικονομική κρίση της χώρας του αλλά και για πιθανές περικοπές στις συντάξεις όταν στο κεφάλι του φαίνεται το εμπορικό σήμα της εταιρείας.

«Για μας αυτό είναι αντιπαραγωγικό. Θα θέλαμε άλλο πρόσωπο για να διαφημίσει το κράνος μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της εταιρείας, από την έδρα της στην Ευρώπη και προσθέτει ότι το μοντέλο που φοράει κοστίζει 399 ευρώ. Κράνος της ίδιας εταιρείας φοράει και η σύζυγος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών.

Τουλάχιστον ο Βαρουφάκης «έχει επιλέξει ένα κράνος καλής ποιότητας», σημειώνει ο εκπρόσωπος.

Πηγή: imerisia.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Επίθεση από Ιαπωνική εταιρεία στον Βαρουφάκη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator