ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - Προτείνει να παραδώσουμε την διακυβέρνηση της χώρας στις Βρυξέλλες για 5 χρόνια

0


To Κίνημα Αλλαγής του Γιώργου Παπανδρέου προτείνει περίοδο προσαρμογής 5 ετών κατά τα οποία η διακυβέρνηση και διοίκηση της Ελληνικής Δημοκρατίας θα πραγματοποιείται κεντρικά από τις Βρυξέλλες, υπό την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μεταρυθμίσεις και αναδιοργάνωσεις του κράτους και να μας παραδώσουν σε κάποια χρόνια ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό κράτος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «Θα καταστεί δηλαδή η Ελλάδα ομόσπονδη περιοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στα πρότυπα χωρών όπως οι ΗΠΑ (Washington D.C.), Αυστραλία (Canberra) και άλλα πολλά επιτυχημένα παραδείγματα ανά τον κόσμο. Οι απόψεις μας κατατέθηκαν στο σημερινό συνέδριο του Party of European Socialists και έτυχαν θερμής υποδοχής από τους ηγέτες και ιδιαίτερα από τον κ. Martin Schulz. Αναμείνατε τις εξελίξεις.»

Σουλτς: Δεν είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τους Έλληνες

«Υπάρχουν κάποιες σκληρές και κάποιες πιο συνεργάσιμες χώρες στο θέμα της Ελλάδας. Κάποιες χώρες κατανοούν την κατάσταση στην Ελλάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι περισσότερες χώρες της ευρωζώνης θέλουν να παραμείνει στο ευρώ η Ελλάδα, αλλά το ζήτημα είναι οι επιλογές του προγράμματος. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε υπερβολικά αυστηροί με τους Έλληνες. Απόψε πρέπει να βρούμε μία φόρμουλα», τόνισε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη στάση των Ευρωπαίων έναντι της Ελλάδας.

http://arouraios.gr
Δημοσίευση: Ιουλίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΣΑΛΤΑΡΕ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ - Προτείνει να παραδώσουμε την διακυβέρνηση της χώρας στις Βρυξέλλες για 5 χρόνια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator