Και το 2015 με έδρα το Λουτράκι το Ράλι Ακρόπολις (video)

0


Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι το Ράλλυ Ακρόπολις θα συνεχιστεί και του χρόνου στην Ελλάδα παρά τις δυσοίωνες προηγούμενες προβλέψεις.
Σε σχετική ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος ευχαριστεί θερμά τον βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα για την υποστήριξη και τη συμβολή του στη προσπάθεια να διεξαχθεί ο αγώνας ο οποίος θα γίνει κανονικά τον Οκτώβριο του 2015 με έδρα τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Σημειώνεται ότι τα οφέλη από τη διεξαγωγή του Ράλλυ Ακρόπολις είναι σημαντικά καθώς ενισχύεται η προβολή της περιοχής αλλά και της πατρίδας μας γενικότερα (ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Eurosport), προσελκύονται τουρίστες και αυξάνεται η εισροή εσόδων.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος αναφέρει:

Έπειτα από τις ενέργειες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της ΟΜΑΕ, για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων του Ράλλυ Ακρόπολις 2014 έναντι της Eurosport Events, η οποία έχει την ευθύνη προώθησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, η παραμονή του αγώνα στο σχετικό διεθνές ημερολόγιο και η διοργάνωσή του το 2015, αποτελούν τη θετικότερη δυνατή έκβαση μιας υπόθεσης που απασχόλησε αρμόδιους και μη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Έτσι, σύμφωνα με την ανακοίνωση στις 07/11/2014 του promoter της FIA για το ERC, Eurosport Events, o Ελληνικός αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο προσωρινό ημερολόγιο του 2015 -το οποίο θα οριστικοποιηθεί με την υπογραφή των απαραίτητων συμφωνητικών- με ημερομηνία διεξαγωγής από 9-11 Οκτωβρίου 2015.

Το ΔΣ της ΟΜΑΕ ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ανδριανό, τον Βουλευτή Κορινθίας κ. Χρίστο Δήμα, τους υπηρεσιακούς παράγοντες και τα στελέχη της Γ.Γ. Αθλητισμού, τόσο για την πολύτιμη υποστήριξή τους, όσο και για την εμπιστοσύνη τους στην ΟΜΑΕ, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο η αξιοπιστία και κατ” επέκταση η διεθνής προβολή της χώρας μας.

Δημοσίευση: Ιουλίου 21, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και το 2015 με έδρα το Λουτράκι το Ράλι Ακρόπολις (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator