ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΗΡΙΑ (video)

0


Τη Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών, Γιώργος Δέδες, παρέδωσε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου της οδού Γ. Παπανδρέου στο ύψος του Ξηριά, στην Κόρινθο, ενώ ταυτόχρονα επιθεώρησε το έργο της διευθέτησης του χειμάρρου, συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Κορινθίων, Αλέξανδρο Πνευματικό, υπηρεσιακούς παράγοντες και τον ανάδοχο εργολάβο.
Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Γραμματέας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση του έργου που επισπεύθηκε κατά πολλούς μήνες σε σχέση με τον προβλεπόμενο από την σύμβαση χρόνο και ανακοίνωσε πως το έργο στο σύνολό του ολοκληρώνεται και παραδίδεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Ιδιαίτερα, τόνισε τη σημασία της αντιπλημμυρικής πλέον θωράκισης της πόλης, καθώς και της παράδοσης στην κυκλοφορία, της κεντρικής αρτηρίας του ιστού της πόλης (οδός Γ. Παπανδρέου) που επί επταετία παρέμενε κλειστή και ταλαιπωρούσε τους πολίτες.
Τέλος, ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την ανάδοχο εταιρεία και τον Δήμο Κορινθίων για την αγαστή συνεργασία τους που οδήγησε στην γρήγορη λύση για το έργο του Ξηριά.

Δημοσίευση: Ιουνίου 24, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΞΗΡΙΑ (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator