Η γιορτή του ξέκωλου ή αλλιώς Gay pride;

0


Η γιορτή του ξέκωλου ή αλλιώς Gay pride; Συγγνώμη καλοί μου φίλοι, ποια δικαιώματα αναζητάτε μέσω του κώλου σας; Για ποια δικαιώματα πολεμάτε, όταν σήμερα πια, οι καπνιστές είμαστε πολύ περισσότερο καταπιεσμένοι από σας; 
Να βγαίνατε στους δρόμους το '80, να το καταλάβω!! 
Σήμερα, που μέχρι και gay πρωθυπουργοί παντρεύονται και το δηλώνουν, όπως και ένα σωρό καλλιτέχνες, λογοτέχνες κ.λπ. τι σκατά ζητάτε, εκτός από το να πέσει ο προβολέας στην κ@@τρυπίδα σας; (μιλώ για τα ξέκωλα-gay-άντρες, οι γυναίκες πάντα είναι πιο λογικές).
Είστε πολλοί, είστε παντού και κανείς δεν ασχολείται πια μαζί σας. Ούτε ξύλο στα μπουντρούμια τρώτε απ΄την αστυνομία, ούτε οι γονείς σας σας διώχνουν απ΄το σπίτι. Με το σύμφωνο συμβίωσης, νομίζω ότι έκλεισε και μια τελευταία εκκρεμότητα. 
Κι αν θέλετε να υιοθετήσετε παιδί, μπορείτε μια χαρά (Λιάνα Κανέλλη) ή να κάνετε δικό σας με παρένθετη μητέρα (Σεργουλόπουλος) ή οι γυναίκες με σπέρμα δότη (Ηρώ). 
Ομοφοβία δεν υπάρχει, έχει ψοφήσει ως έννοια. Υπάρχει μόνο η κατανόηση και η μη κατανόηση στην επιλογή σας. Αλλά κανείς δεν σας ενοχλεί. 
Όσο για το κράξιμο που λέτε, κράξιμο τρώνε κι οι χοντροί, κι οι κοντοί κι οι λωλοί. Αυτό πρέπει να αλλάξει για όλους. Με αυτή την αηδία που κάνετε κάθε χρόνο, μόνο το σεβασμό που σας αναλογεί στην κοινωνία, χάνετε. Μη σας πω ότι γινόσαστε σαν τη φτερού, στο πολύ χειρότερο. Σαν τον Παράβα που κουνιόταν σαν μαλάκας για να κάνει τον "πισωγλέντη". Και σαν κάθε ηθοποιό παλιάς κοπής, που για να παίξει τον gay, γινόταν καραγκιόζης.

Elia Zervou
Η γιορτή του ξέκωλου ή αλλιώς Gay pride; Συγγνώμη καλοί μου φίλοι, ποια δικαιώματα αναζητάτε μέσω του κώλου σας; Για ποι...
Posted by Elia Zervou on Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015
Δημοσίευση: Ιουνίου 13, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η γιορτή του ξέκωλου ή αλλιώς Gay pride;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator