Ερώτηση του Τιμολέοντος Πιέτρη για την ανεργία των νέων Κορινθίων

0


Ερώτηση του Τιμολέοντος Πιέτρη για την ανεργία των νέων Κορινθίων

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος Τιμολέων Πιέτρης κατέθεσε ερώτηση για την ανεργία που αποτελεί το κυριότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι νέοι δημότες. 

Συγκεκριμένα στο κείμενο της ερώτησης αναφέρεται: 

Η πλειοψηφία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου έχουν την ηλικία των γονιών μου και είμαι βέβαιος ότι αγωνίζονται σε ημερήσια βάση για τα παιδιά τους, ώστε να έχουν ένα καλύτερο μέλλον. 

Ο Δήμος Κορινθίων αποτελεί ένα μεγάλο σπίτι, στο οποίο εκτός από το παραγωγικό κομμάτι του πληθυσμού και τους ηλικιωμένους, υπάρχει η νέα γενιά με χιλιάδες παιδιά, νέους με γνώσεις, πτυχία, τεχνική και ακαδημαϊκή κατάρτιση. 

Δυστυχώς ο Δήμος μας κατανέμει χιλιάδες ευρώ του προϋπολογισμού του, σε πλατείες οι οποίες είναι έρημες και χωρίς χαμόγελα, γήπεδα με χλοοτάπητες σε άδεια από νέους χωριά, αγάλματα και πεζοδρόμους. 

Εκπροσωπώντας αυτή την στιγμή όλους τους νέους που βρίσκονται στην ηλικία μου και θεωρώντας ότι ο Δήμος μας με την υψηλή ρευστότητα του, θα πρέπει να επενδύει στο έμψυχο δυναμικό 

Ερωτάται ο κύριος Δήμαρχος 

- Ποιος ο προγραμματισμός σας για την μείωση της ανεργίας των νέων Κορίνθιων δημοτών;

- Δεσμεύεστε να παρέχετε σε ετήσια βάση συγκεκριμένο ποσοστό του προϋπολογισμού για την δημιουργία και ανάπτυξη θέσεων εργασίας; 

Δημοτική Παράταξη ″Κόρινθος 2014-2019″

Δημοσίευση: Ιουνίου 27, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ερώτηση του Τιμολέοντος Πιέτρη για την ανεργία των νέων Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator