ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - Ότι δεν έκαψε η φωτιά το έκλεψαν οι γύφτοι

0


Ανάσταση η περιοχή, καθώς ομάδες αθίγγανων εμποδίζουν τους κατοίκους να μπουν στους χώρους του εργοστασίου και να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται άνθρωποι και αδέσποτα σκυλιά, που έχουν βρει «καταφύγιο» εκεί

Ένα άνευ προηγουμένου «πλιάτσικο» διαδραματίζεται σήμερα στο εργοστάσιο ανακύκλωσης στην περιοχή της Νέας Ζωής Ασπροπύργου, το οποίο χθες τυλίχθηκε στις φλόγες

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ομάδες Ρομά απ' όλο τον Ασπρόπυργο έχουν συγκεντρωθεί στους χώρους του ιδιωτικού Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (ΚΔΑΥ), συνολικής έκτασης 20-25 στρεμμάτων, το οποίο επεξεργάζεται υλικά απορριμμάτων κυρίως βιομηχανικών και στον αύλειο χώρο του υπήρχαν αποθηκευμένες πολύ μεγάλες ποσότητες υλικών, οι οποίες κάηκαν.

Έχοντας βγάλει ακόμα και μαχαίρια, οι Ρομά έχουν «σηκώσει» στην κυριολεξία ό,τι υπάρχει σε πλαστικό και σίδερα στο εργοστάσιο, και δεν έχει ακόμα καεί. 

protothema.gr
Δημοσίευση: Ιουνίου 08, 2015

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ - Ότι δεν έκαψε η φωτιά το έκλεψαν οι γύφτοι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator